Priser

Betal én gang med Bitcoin, eller abonnér med kreditkort og opsig når som helst.

Betal månedligtBetal årligt-20%
Gratis5 GB lagerplads · 50 GB download om dagen
€0

Hvor meget lagerplads har du brug for?

Personal

Faktureres årligt

€7,99/md.

500 GB

Lagerplads

2.500 GB

Download om dagen

  • End-to-end kryptering
  • Tilføj en personlig note til modtagerne
  • Se linkaktivitet
  • Lad andre uploade til dine delte mapper
Kom i gang

Spørgsmål om betaling

Kan du ikke finde dit svar? Kontakt os.

Vi tilbyder flere betalingsmetoder.

Kreditkort/Apple Pay: den nemmeste løsning for de fleste, og abonnementer fornyes automatisk, så du ikke behøver at tænke på det. Betalinger behandles af Stripe, så vi ser ikke dine kortoplysninger.

Bitcoin: for alle, der hellere vil bruge lidt overskydende krypto eller være mere private. Selvom Bitcoin og de fleste andre kryptovalutaer ikke er helt anonyme, respekterer de bestemt privatlivet mere end traditionelle betalingsmetoder.

Kortabonnementer kan opsiges når som helst under Indstillinger → Fakturering → Administrer abonnement. Du beholder dit abonnement til udgangen af den periode, du allerede har betalt for.

Bitcoin-betalinger er engangsbetalinger og fornyes aldrig, så der er intet at opsige.

Ja. Hvis du betaler med Bitcoin for det samme abonnement, som du betaler for med kort, lægges tiden til dit abonnement, og din næste kortbetaling udskydes tilsvarende.

Hvis du betaler med Bitcoin for et andet abonnement, bliver dit kortabonnement opsagt, og du skifter til det nye abonnement.

Ja, når som helst. Den resterende tid på dit nuværende abonnement omregnes til tid på det nye, så du behøver ikke vente, til den løber ud.

For at nedgradere skal de filer, du har gemt, kunne være inden for det nye abonnements lagerplads. Hvis de ikke kan det, så slet nogle filer først.

Køber du dit nuværende abonnement igen, lægges tiden til slutningen af din nuværende periode.

Hvis dit abonnement ikke er sat til at blive fornyet, sender vi dig en e-mail 7 dage før, det udløber. Når det udløber, går din konto tilbage til grænserne for en gratis konto.

Hvis du har gemt mere, end en gratis konto tillader, har du 30 dage til at downloade dine filer eller forny. Vi sender en sidste påmindelse, før noget bliver slettet. Derefter slettes de filer, du ikke har brugt i længst tid, indtil du er under grænsen igen.

Det er, hvor meget du kan downloade om dagen, mens du er logget ind, på tværs af alle filer. Den nulstilles ved midnat UTC.

Folk, der downloader filer, du deler, bruger deres egen kvote, ikke din. Uden en konto er det 25 GB om dagen.