Betal én gang med Bitcoin, eller abonner med kort og si opp når du vil.
Hvor mye lagring trenger du?
Personal
Faktureres årlig
€7,99/md.
500 GB
Lagring
2 500 GB
Nedlasting per dag
Finner du ikke svaret? Kontakt oss.
Vi tilbyr flere betalingsmåter.
Kort/Apple Pay: det enkleste alternativet for de fleste, og abonnementer fornyes automatisk så du ikke trenger å tenke på det. Betalinger behandles av Stripe, så vi ser aldri kortopplysningene dine.
Bitcoin: for deg som heller vil bruke litt krypto du har til overs, eller som vil være mer anonym. Selv om Bitcoin og de fleste andre kryptovalutaer ikke er helt anonyme, er de definitivt mer personvernvennlige enn tradisjonelle betalingsmåter.
Kortabonnementer kan sies opp når som helst under Innstillinger → Fakturering → Administrer abonnement. Du beholder abonnementet ut perioden du allerede har betalt for.
Bitcoin-betalinger er engangsbetalinger og fornyes aldri, så det er ingenting å si opp.
Ja. Hvis du betaler med Bitcoin for det samme abonnementet som du har med kort, legges tiden til abonnementet ditt, og neste kortbetaling utsettes tilsvarende.
Hvis du betaler med Bitcoin for et annet abonnement, sies kortabonnementet ditt opp, og du bytter til det nye abonnementet.
Ja, når som helst. Tiden som er igjen på det nåværende abonnementet ditt, gjøres om til tid på det nye, så du trenger ikke å vente til den er brukt opp.
For å nedgradere må filene du lagrer, få plass innenfor lagringen i det nye abonnementet. Hvis de ikke gjør det, må du slette noen filer først.
Hvis du kjøper det nåværende abonnementet ditt på nytt, legges tiden til på slutten av den nåværende perioden.
Hvis abonnementet ditt ikke er satt til å fornyes, sender vi deg en e-post 7 dager før det utløper. Når det utløper, går kontoen din tilbake til grensene for en gratiskonto.
Hvis du lagrer mer enn en gratiskonto tillater, har du 30 dager på deg til å laste ned filene dine eller fornye. Vi sender en siste påminnelse før noe slettes. Etter det slettes filene du ikke har åpnet på lengst tid, til du er under grensen igjen.
Det er hvor mye du kan laste ned per dag mens du er logget inn, for alle filer til sammen. Den nullstilles ved midnatt UTC.
De som laster ned filer du deler, bruker sin egen kvote, ikke din. Uten konto er det 25 GB per dag.