Cennik

Zapłać jednorazowo w Bitcoinach lub wykup subskrypcję kartą i anuluj w dowolnym momencie.

Płatność miesięcznaPłatność roczna-20%
Darmowy5 GB miejsca · 50 GB pobierania dziennie
€0

Ile miejsca na dane potrzebujesz?

Personal

Płatność roczna

€7,99/mies.

500 GB

Miejsce na dane

2500 GB

Pobieranie dziennie

  • Szyfrowanie end-to-end
  • Dodaj osobistą notatkę dla odbiorców
  • Sprawdzaj aktywność linków
  • Pozwól innym wysyłać pliki do twoich udostępnionych folderów
Zacznij teraz

Pytania o płatności

Nie ma tu odpowiedzi? Skontaktuj się z nami.

Oferujemy kilka metod płatności.

Karta/Apple Pay: najprostsza opcja dla większości osób, a subskrypcje odnawiają się automatycznie, więc nie musisz o tym pamiętać. Płatności obsługuje Stripe, więc nie widzimy danych twojej karty.

Bitcoin: dla każdego, kto woli wykorzystać trochę zbędnych kryptowalut lub chce zachować więcej prywatności. Bitcoin i większość innych kryptowalut nie są w pełni anonimowe, ale zdecydowanie lepiej chronią prywatność niż tradycyjne metody płatności.

Subskrypcje opłacane kartą możesz anulować w dowolnym momencie w Ustawienia → Płatności → Zarządzaj subskrypcją. Plan zachowujesz do końca już opłaconego okresu.

Płatności w Bitcoinach są jednorazowe i nigdy się nie odnawiają, więc nie ma czego anulować.

Tak. Jeśli zapłacisz w Bitcoinach za ten sam plan, który subskrybujesz kartą, czas zostanie dodany do planu, a następna płatność kartą przesunie się o tyle samo.

Jeśli zapłacisz w Bitcoinach za inny plan, subskrypcja opłacana kartą zostanie anulowana i przejdziesz na nowy plan.

Tak, w dowolnym momencie. Czas pozostały w obecnym planie zamienia się w czas w nowym, więc nie musisz czekać, aż się skończy.

Aby przejść na niższy plan, przechowywane pliki muszą zmieścić się w limicie miejsca nowego planu. Jeśli się nie mieszczą, najpierw usuń część plików.

Ponowny zakup obecnego planu dodaje czas na końcu bieżącego okresu.

Jeśli plan nie odnawia się automatycznie, wyślemy ci e-mail 7 dni przed jego wygaśnięciem. Gdy się skończy, konto wraca do limitów darmowego konta.

Jeśli przechowujesz więcej, niż pozwala darmowe konto, masz 30 dni na pobranie plików lub odnowienie planu. Przed usunięciem czegokolwiek wyślemy ostatnie przypomnienie. Potem usuwane są pliki, których najdłużej nie otwierano, aż znów zmieścisz się w limicie.

To ilość danych, którą możesz pobrać dziennie po zalogowaniu, łącznie ze wszystkich plików. Limit resetuje się o północy UTC.

Osoby pobierające udostępnione przez ciebie pliki korzystają z własnego limitu, a nie z twojego. Bez konta jest to 25 GB dziennie.